Thursday, March 13, 2008

Pyreneillä

Viivyin Barcelonassa siis pari paivaa, ja maanantaina tulin tanne Lleidaan. Ekat paivat meni ihan vaan hengaillen, ja eilen paasin yllattaen laskettelemaan Pyreneille! Parilla ystavallani oli vapaapaiva, joten he kysyivat josko minakin haluaisin lahtea. Lomalaisena olen kaikelle ohjelmalle avoin, joten aamuseitsemalta suuntasimme Cerleriin, joka on on parin tunnin ajomatkan paassa Lleidasta.


Olen kerran aikaisemmin kaynyt laskemassa taalla pain, mutta eilinen oli ehdottamasti huippu! Rinteissa oli myos paljon metsaa jossa sai laskea rauhassa, ja sitten vahan vaikeampaakin..Aurinko paistoi ja nautin kovasti paastessani pitkasta aikaa suksille! Ja ne nakymat..Nousimme reilun 2800 metrin korkeuteen, ja olimme ihan Espanjan korkeimman vuoren Aneton vieressa.


Yhden kerran piti pysahtya keskelle rinnetta, kun alasmeno naytti liian hurjalta (melkein pystysuoraa ja osittain jaista), joten piti viittoa kavereille alas etta tasta en laske. Tuli vahan typera olo seistessa keskella rinnetta suksien kanssa, mutta hetken harkinnan jalkeen siirryin viereiseen rinteeseen ja paasin turvallisesti alas. Paasen siis lahtemaan kahdella ehjalla jalalla Peruun ensi viikolla, jei! Reilun viiden tunnin laskemisen jalkeen (yksi kahvi valissa) saimme tarpeeksi (jalat alkoivat jo painaa), pakkasimme tavarat ja menimme alas Benasqueen syomaan. Illalla kylla uni maistui!


1 comment:

Prosec said...

Hola!!
Te has olvidado las diéresis.

Te dejo unas cuantas:
äääääääääääää
ööööööööööööö

Hasta pronto!!