Saturday, March 22, 2008

Limasta - Desde Lima


No niin, täällä sitä nyt sitten ollaan. Tulin tosiaan torstaina Limaan, ja täytyy ihan pinnistää muistaakseen että montako päivää täällä on ollut. Yksi yö jäi tosiaan aikaeron jälkeen väliin, täällä ollaan siis 6 tuntia Suomea jäljessä...vai onko 7? Enpä ole ihan varma. Mutta heti ensimmäisenä kerron hyvän uutisen eli sen että olen löytänyt talosta nettiyhteyden. Menin eilen illalla meseen ja ihmettelin miksei kukaan ole paikalla, kunnes tajusin että siellä on kello neljä aamulla tai jotain...eiköhän tähän vielä totu :)

Minua oli siis kentällä vastassa yksi Casa de Panchitan työntekijä sekä suomalaiset Anne ja Linda, joiden kanssa asun täällä. Oltiin tyttöjen kanssa ulkona heti ensimmäisenä iltana (täytyyhän sitä jetlagia tasoittaa :D ), eilen oli kaikki paitsi ruokakaupat kiinni joten meni päivä ihan hengaillessa. Tänään mennään keskustaan, ja illalla näen perulaista Rosaa, joka oli Turussa viime vuonna vaihdossa. Ympäri käydään ja yhteen tullaan..

Kämppä on tosi kiva, huone on vähän niin kun pieni yksiö omalla kylppärillä, ja keittiö on kattoterassilla tämmöisessä pienessä puutalossa, vähän semmosta mökkitunnelmaa.


Saludos desde Lima!

Los primeros dias han pasado muy rapido, aunque no he hecho nada especial. Es semana santa,asi que esta todo cerrado (mejor para mi, tengo tiempo para descansarme!). El tiempo esta perfecto, max 30 grados y sol/nublado. 

Linda y Anne, mis compañeras de piso, ya llevan unas semanas aqui y conocen la zona donde vivimos, asi que ha sido muy facil encontrar los sitios :). Esta noche he quedado con una amiga de aqui que estuvo en Turku de Erasmus. El mundo es un pañuelo...Mañana se acaban las vacaciones y empiezo a trabajar. 

Bueno, solo queria deciros que estoy viva y todo va bien, ya os contare mas otro dia!


2 comments:

Maissi said...

näyttää aika kivalta :) siistiä ainakin tuon kuvan perusteella... terkkuja aurinkoisesta berliinistä!

myyrä said...

Otapa hieman enemmän noita kuvia sieltä machupichujen maasta, niin saadaan autenttisempi kuva minkälaisesta paikasta on kyse. Etenkin tuosta katolle kyhätystä mökistä, että täyttääkö se nyt kaikki skandinaaviset turvavaatimukset :)

Lontoo otti vastaan tänään kaksi suomalaista lisää. Annettiin heille lista paikoista jossa kannattaa käydä. Tarkistetaan tilanne huomenna tai ylihuomenna. Pääsiäisenä tänne saapui peräti neljä suomalaista ystäväämme. Tämä oli selvästi saarivaltiolle yliannostus pohjoismaalaisia, sillä viikonloppuna satoi lunta ja jopa rakeita! Viimeksi satoi lunta kuulemma vuosia sitten..

Vappukin haluaisi kommentoida, mutta on unohtanut blogger-salasanansa. :( Terveisiä häneltä.